Anbefalinger

Nedenfor kan du lese litt om hva andre, som har vært til et Saera Khan foredrag sier om opplevelsen. Saera Khan tilpasser alle foredrag etter kundens behov og ønsker, så ingen foredrag er helt like.

Saera Khan er engasjert, direkte, opptatt av mennesker og appellerer til følelsene våre. Hun er «to the point» og ikke redd for å ta opp kontroversielle temaer med humor og ironi. Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger fra deltakerne på vår konferanse hvor temaet var flerkulturelt og verdibasert lederskap.

NAV Arbeidslivssenter Buskerud
Marita Nordskog

Saera Khan deltok på Arbeidsmiljøkonferansen 2018 i Møre og Romsdal med foredraget " Fremtidsvisjoner for det nye arbeidslivet - mot og ansvar". Dette er ein stor konferanse med over 200 deltakarar frå offentleg sektor. Saera fekk veldig god skår frå deltakarane på evalueringa med stort sett berre 5-arar og 6-arar. Ho er ein engasjerande foredragshaldar som hadde tilhøyrarane i si hule hand med spennande vinklingar på utfordringar i det nye arbeidslivet. Vil anbefale henne som foredragshaldar!

Utdanningsforbundet Møre og Romsdal
Gerd Botn Brattli, HTVF

Saera Khan tok på kort varsel på seg å være vikar for foredragsholderen vår. Temaet var "Hvordan skape en god kultur for og i endring". Saera hadde et godt faglig opplegg, og skapte stort engasjement. Hun er energisk, direkte og byr på seg selv. Vi fikk en nyttig og minnerik formiddag!

Handel og Kontor i Norge
Kristin Nielsen, Administrasjonssjef

Jeg fikk kjapt et godt inntrykk av Saera, hun sendte Mail flere uker i forveien av foredraget for å avtale en samtale der vi skulle gå gjennom hva hun skulle holde foredrag om. Vi hadde ca 1 times samtale der jeg satt igjen med inntrykk av at her har vi funnet rette person til våres arrangement. Foredraget hun holdt ble godt mottatt av både meg og resten av publikum. Hun snakket om fremtidens ledere og arbeidsmarked. Kan trygt anbefales.

Negotia
Roy Sundstrøm, Salgskonsulent

LIN- likestilling, inkludering og nettverk er takknemlige for en tankevekkende forelesning fra Saera Khan. Saera var veldig engasjert og tilstedeværende. Deltakerne var svært fornøyd, de syntes det var motiverende og gøy. Ikke minst var avslutningen på en veldig positiv og inspirerende note! Kommunikasjonen i forkant har vært klar og tydelig.

LIN
Cecilie Nordfeldt

Saera var engasjert og interessert fra første gang vi fikk kontakt. Vi opplevde henne som grundig i forberedelsesarbeidet og vi hadde god kontakt i tiden frem til konferansen. Jeg opplevde Saera som en engasjert foredragsholder som var opptatt av helheten i programmet, og at hun leverte slik bestillingen fra oss var. På selve konferansen leverte Saera til en sekser.

Arbeidsmiljøkonferansen i Molde
Anne-Karin, Personalsjef

Veldig bra foredrag. Faglig sterkt men samtidig formidlet på en enkel måte. Veldig bra tilbakemelding fra deltagerne både underveis og i etterkant.
Tydelig at det var en foredragsholder som tar sine oppdrag seriøst og hun var godt forberedt.

Handel og Kontor region Midt-Norge
Frøydis Hjulstad Elnan, Regionkontorleder

Jeg har hatt Saera som gjesteforelesere på master of management-programmet 'Nyskaping og kommersialisering' tre ganger de siste årene. Her har hun snakket om hvordan arbeide med prosjektoppgaven – som er et viktig ledd i den utfordrende oppgaven å omsette innovasjonsteori til praksis. Hun har presentert løsninger på denne oppgaven på en svært god måte, og hun er en svært god og inspirerende foreleser og diskusjonspartner i klassen. Jeg kan derfor anbefale Saera som en dyktig formidler som skaper entusiasme og innsikt.

Handelshøyskolen BI
Peder Inge, Førsteamanuensis og Fagansvarlig for master of management-programmet Nyskaping og kommersialisering

Undertegnede har hyret Saera Khan som konferansier til ulike kulturarrangementer på Schafteløkken. Det har vært særdeles vellykket. Saera er profesjonell til fingerspissene, og sørger for at både artister og publikum får en god opplevelse. Saera er et retorisk talent, hun er inkluderende, byr på seg selv, og stiller alltid meget godt forberedt. Stikkord er sjarm, humor og gode replikker. Samtidig har hun en enestående evne til å improvisere ved behov. I planleggingsfasen av et arrangement, og som konsulent/rådgiver er hun, med sin allsidige bakgrunn, også en uvurdelig ressurs. Jeg kan gi henne mine varmeste anbefalinger.

Schafteløkken
Inger Elisabeth Solem, Daglig leder

As a moderator, Saera Khan conveys energy, enthusiasm and professionalism and keeps the audience alert to what is being said and what is to come. Saera moderated a seminar and panel discussion hosted by us during Bygg Reis Deg 2017, focusing on future challenges in the Nordic construction market. We are very happy with her performance and we recommend her for similar assignments in the future.

Business Sweden
Mimmi Goude, Trade Commissioner and Country Manager

En profesjonell og aktiv Saera leverte et meget engasjerende, morsomt og inspirerende foredrag. Vi benytter henne gjerne igjen til tilsvarende arrangementer.

Frende Forsikring
Veronica Thormundsen

Saera ble leid inn som konferansier til konferansen "NXT - The Transformation of Retail". Hun fremstod som profesjonell, interessert og fremoverlent under hele konferansen. I etterkant har feedbacken hatt et mangfold av deltakere som roser Saera for at hun var tydelig på scenen, stilte gode spørsmål til foredragsholdere og virket godt forberedt. Saera var lett å jobbe med, hun holdt tider og tok oppgaven som konferansier meget seriøst. I tillegg klarte hun underveis å erverve seg nok kunnskaper til å virke faglig kompetent på scenen. I et fag hun ikke har noen forutsetninger for å kunne. Dette bevitner et stort engasjement og en profesjonalitet man ønsker i en konferansier. Kan varmt anbefale henne for andre som måtte ha behov for hennes tjenester!

Right Brain AS
Joachim Furuseth, CEO & Founder